Vores proces​

Vi skaber i samarbejde den bedste video for jer

Alle brudepar er forskellige, og alle bryllupper er forskellige. Derfor er de bryllupsvideoer, som Grand Jour laver, heller aldrig ens. Hos Grand Jour sørger vi for, at jeres bryllup ikke går i glemmebogen.

Når kagen er spist, og gæsterne er gået hjem, er det kun minderne, der er tilbage. De minder skal ethvert brudepar kunne se tilbage på med glæde resten af livet. Med en bryllupsvideo fra Grand Jour kan I år efter år genopleve den glæde, brudeparret og familien oversvømmes med på selve dagen. Det vigtigste for os er, at den lykkelige stemning også strømmer ud af bryllupsvideoen, så I kan mærke den igen og igen.

Hos Grand Jour bruger vi al vores ekspertise til at indfange jeres mindeværdige dag. Vi laver en bryllupsvideo, der sikrer, at I kan mindes de mange smukke øjeblikke – store som små. Vi står til rådighed for jer under planlægningen og på dagen. Det er jeres ønsker, som er med til at skabe lige præcis den bryllupsvideo, som I gerne vil have.

Et bryllup er en kærlighedshistorie, som skal holde hele livet. Den kærlighedshistorie foreviger vores bryllupsvideoer, og de er med til at sikre, at jeres lykke på selve dagen ikke forsvinder i glemmebogen.

Vores videoer er ikke ens, som I også kan se i bryllupsvideoer fra tidligere brudepar. Vi tilbyder altid at mødes en eller flere gange før jeres store dag, så vi kan planlægge hvilke optagelser, I gerne vil have med i jeres bryllupsvideo. Hvis I har specifikke ønsker, så gør vi også altid vores bedste, for at de kan blive en del af jeres personlige bryllupsvideo.

Pre-produktion
Til pre-produktionsmødet begynder vi at skitsere en plan ud fra jeres ønsker. Det er jeres bryllup, og I har med garanti brugt store mængder tid på at planlægge alt ned til mindste detalje. Jeres ønsker er med sikkerhed meget specifikke, og derfor gør vi vores bedste for, at jeres dag bliver dokumenteret lige præcis, som I vil have det. Vi har en dialog, hvor I kan lufte de forventninger, I har til jeres bryllupsvideo, så vi kan planlægge de optagelser, der med garanti skal laves. Det er særlig relevant, hvis I har nogle specielle øjeblikke planlagt på dagen, som I vil have fremhævet i jeres bryllupsvideo. Målet med mødet er også, at vi får mulighed for at lave en struktureret plan, for hvordan vi skal agere, så vi kan filme og dokumentere jeres store dag sammen; uden at I skal bekymre jer om noget som helst. Det er vores opgave at lave et videominde, som er rodfæstet i den autentiske fortælling om jer – det sikrer vi, ved at lære jer bedre at kende til mødet. Ønsker I særlig grundig planlægning af dagen eller flere møder, hvor vi snakker med en eventuel bryllupsplanlægger, er det også muligt. Der er ikke nogen øvre grænse for, hvor detaljeret planlægning, vi kan lave.
Planen for dagen
Med jeres ideer og ønsker fra pre-produktionsmødet laver vi en optageplan for selve dagen. I denne plan sørger vi for, at alt er beskrevet og tilrettelagt med tidspunkter i løbet af den tid, vores videografer er booket. I planen noterer vi også eventuelle ønsker, hvis der er nogle bestemte visuelle opstillinger, I ønsker i jeres bryllupsvideo. Desuden laver vi et moodboard, som konkretiserer det samlede visuelle udtryk.
Den store dag
Jeres store dag skal forløbe lige præcis, som I ønsker det. Derfor kan I også regne med, at vi møder op til de aftalte tidspunkter og er så diskrete som muligt. Vi dokumenterer den autentiske bryllupsfortælling om jer, præcis som den udspiller sig. Vi kommer og sætter vores udstyr op, følger jer og gæsterne i den tid, der er aftalt, for at få de bedste optagelser til jeres bryllupsvideo. På baggrund af, hvad vi har aftalt i den oprindelige plan, afstemmer vi, hvor meget vi byder ind med i løbet af dagen for at sikre, at vi har de mest essentielle optagelser. Vores mål er at forevige jeres specielle dag på bedste vis uden at forstyrre gæsterne og jer.
Post-produktion
Jeres del i processen er nu overstået, og I kan nyde jeres hvedebrødsdage sammen i ro og mag. Det er nu, vores arbejde for alvor begynder, for i redigeringsrummet opstår magien. Vi sørger for at matche optagelserne fra jeres bryllup med den rette stemningsmusik, så de smukke øjeblikke skiller sig helt ekseptionelt ud, og vi bevarer reallyden dér, hvor det er en bærende del af fortællingen. Samtidig sørger vi for, at vi fortæller den autentiske kærlighedshistorie og skildrer begivenheden, som den udfoldede sig. I vores redigeringsproces sørger vi for, at essensen af fortællingen fremstilles, samtidig med at vi får alle de små detaljer med, som et travlt brudepar ikke har haft tid til at holde øje med på selve dagen. Overleveringen af videoen sker efter aftale, enten digitalt eller ved en privat fremvisning.

Kontakt os