Om os

Grand Jour opstod i sommeren 2020, efter lang tids overvejelse og undersøgelser.
Som en del af Rahbek Media, henvender Grand Jour sig til kommende brudepar, der er i gang med at planlægge deres bryllup. Vi ved, at der er mange brudepar, der ønsker at forevige deres lykkelige dag, uden at gå på kompromis med kvaliteten af videoen, og det kan vi hjælpe med.

Grand Jour blev til, for at holde kærligheden i live efter bryllupsfesten er slut. Hos Grand Jour vil vi gerne være med, til at gøre jeres dag til noget særligt, på alle årets dage.

Marc Pedersen

Marc er videograf, og han gør altid lidt ekstra for at få fat på de helt rigtige optagelser. Når det gælder bryllupsoptagelser, så skal de være unikke, og sørger Marc for, at de bliver.Marc er med til at sørge for, at din dag bliver dokumenteret og foreviget.

Jeppe Rahbek

Jeppe er videograf og kreativ leder bag hele Grand Jour. Jeppes passion er videofortællinger, og den passion er med i produktionen af jeres bryllupsvideo. Det ses i det endelige resultat, som Jeppe er med til at tilpasse lige efter jeres ønsker for optagelserne.

Vi har taget vores læringer fra produktionen af over 1000 videoer til virksomheder og konverteret disse til bryllupsvideoer.

Kontakt os