Michelle & Brian

 

Blandt smukke rhododendroner i Brønderslev, sagde Michelle og Brian ‘ja’ til hinanden i august 2020. Grand Jour var med til at forevige deres kærlighedsdag, og vi fulgte dem fra morgenstunden af, hvor alle de små detaljer skulle klargøres, til om aftenen hvor brudevalsen afsluttede den fantastiske fest.

Michelle & Brian valgte ikke blot, at de klassiske bryllupsfotografier skulle tages i Rhododendronparken, men hele vielsen skulle foregå blandt de smukke blomster. Det skabte en helt særlig følelse, som var at spore hos alle gæsterne, og det ses da Michelle ankommer til vielsen, arm i arm med sin far. Det lyser også klart fra Brian, hvor lykkelig han er for at se sin kommende hustru, komme gående imod sig med blomster i håret, som en ekstra fin detalje.

I løbet af hele dagen, såvel som hele deres bryllupsvideo, er det klart, at humor spiller en stor rolle i Michelle & Brians forhold. Humøret er højt og alle gæster smiler stort, men ingen større end Michelle & Brian. Festen bød på alt lige fra de klassiske taler fra familie, men også humoristiske indslag fra venner og en personlig DJ, som holdt festen i gang til langt ud på natten.

Det var en fornøjelse for Grand Jour at være med til at dokumentere Michelle & Brians store dag, som virkelig bød på mange flotte indslag fra start til slut. Glæden og kærligheden mellem Michelle & Brian er ikke til at tage fejl af, og det er det Grand Jour har foreviget i deres bryllupsvideo på autentisk vis uden at stille an til poseringer.

Grand Jour producerede en videoen på 18 minutter, og en video med alle talerne efter brudeparrets ønske.

Play Video
h5-parallax-img-3

Kontakt os