Mette & Daniel

Daniel & Mette blev gift på en smuk forårsdag i 2019, hvor alle detaljerne blev tilset og hele dagen forløb med øje for de små øjeblikke.

Daniel & Mette havde valgt en meget traditionel vielse, og en spektakulær lokation til selve festen. Med Limfjorden som baggrund opstod der magi til festen, hver gang brudeparret fik øjenkontakt. Der var sørget for, at festen kunne bevæge sig indendørs og udendørs, og selv med en smule blæst og vind i håret var dagen fyldt med glæde og smil hos hver en gæst.

Det er en helt uovertruffen ro, som Daniel & Mette begge udstråler igennem hele dagen. Det er tydeligt, at dagen var en, de havde planlagt i lang tid. Roen og glæden over at se hinanden i kirken, den er ikke til at tage fejl af. Og det lyser igennem videolinsen, hvor meget kærlighed der er mellem disse to mennesker.

Grand Jour var med til at dokumentere den smukke dag i de flotteste omgivelser, som Daniel & Mette havde planlagt ned til mindste detalje. Vores videooptagelser fangede smilet, da kagen skulle skæres for, og da fyrværkeriet gik i gang. Brudeparret planlagde den flotte fest, men Grand Jour sørgede for, at de kan gense den år efter år med en flot bryllupsvideo.

Af hensyn til brudeparrets ønsker er talerne fjernet fra videoen her på siden.

Play Video
h5-parallax-img-3

Kontakt os