Mette & Casper

 

Mette & Casper blev gift på en af de absolut sidste sommerdage i august 2020, men det betød blot, at himlen skabte den smukkeste baggrund til deres bryllup. Omstændighederne var en smule anderledes, men vielsesceremonien var stadig smuk og fuld af kærlighed. Det er tydeligt at se, hvor stolt Mettes far er, over at følge hende op af kirkegulvet, inden hun og Brian skal sige ‘ja’ til hinanden.

Det blev hurtigt klart, hvor vigtig familien er for Mette & Casper. Deres to drenge kunne ikke  holde sig på afstand længere tid end højst nødvendigt, og de måtte bare følges med deres forældre ud af kirken. Grand Jour sørgede for, at alle disse smukke stunder mellem de nygifte forældre og deres børn ikke gik tabt i bryllupsvideoen. Men at de fremover kan gense dem igen, og igen.

Grand Jour var med fra morgenmaden hos brudeparret, til receptionen med talerne og de mange sjove ansigter, der blev fundet frem i stationen til selfiekameraet. Vi fik lov til at se brudeparret danse brudevals, og gang på gang se dem smile til hinanden i ren lykke, over den festlige begivenhed deres bryllup var.

Grand Jour producerede deres bryllupsvideo på ca 15 minutter, samt en video i fuld længde med alle talerne, som brudeparret fik leveret kort tid efter deres bryllupsdag.

Play Video
h5-parallax-img-3

Kontakt os