Laura & Mathias

Laura & Mathias blev gift den 15. august i sommeren 2020. Grand Jour var med dem hele dagen, for at dokumentere alle detaljerne. Vi fulgte dem fra, at håret blev sat og slipset bundet.

Det var tydeligt fra begyndelsen af, at dette ikke nødvendigvis kun var Laura & Mathias’ dag, det var en lykkelig dag for hele familien og alle vennerne. Blikfanget i hele videoen, og på hele dagen, er utvivlsomt de mange smil og ømme blikke mellem Laura & Mathias. 

Vejret viste sig fra bedste side, og det blev en smuk sommerdag, hvilket sørgede for god stemning dagen lang. Det viser de mange smil og grin, som blev udvekslet i løbet af dagen mellem alle gæsterne. Vielsen i kirken forløb på traditionel vis, og Grand Jour bevægede sig lydløst rundt, for at sikre de bedste optagelser af det smukke brudepar.

Grand Jour var med til forberedelserne inden kirken, til vielsen, på stranden for at tage billeder, og med til festen som varede til langt ud på natten. Til Laura & Mathias’ bryllup skulle alt dokumenteres, og når vi ser på det endelige resultat, så forstår vi godt hvorfor.

Laura & Mathias oplevede det som noget helt naturligt, at Grand Jours videografer var med hele dagen. Velkomsthilsenen i starten af videoen blev en positiv overraskelse for dem begge, men som de selv har udtrykt det, så er velkomsthilsenen sjov og beskriver deres forhold meget godt. De fik alle de ting, som de havde ønsket sig i den endelige video.

Grand Jour producerede en video på 15 minutter, og en billedpakke på 40 billeder, som brudeparret fik leveret kort tid efter deres store kærlighedsdag.

 

Play Video
h5-parallax-img-3

Kontakt os