Christina & Anders

I februar 2022 blev det endelig tid til at Christina og Anders skulle giftes. Det skulle selvfølgelig foreviges med en bryllupsvideo, så derfor var Grand Jour med på deres store dag til at dokumentere alle de smukke øjeblikke.

Christina og Anders havde valgt en traditionel vielse, hvor vi var med til at filme det magiske øjeblik i kirken, hvor parret sagde “ja” til hinanden. Herefter stod den på bryllupsfotografering, hvor deres lille søn også gjorde sig bemærket med sin søde latter og smil.

Til bryllupsfesten var stemningen i top og luften fyldt med kærlighed. Der var masser af sjove, søde og ikke mindst meget rørende indslag. Vi var her med til at optage alle indslagene, så Christina og Anders altid kan gense dem.

 

Det ses tydeligt i hele videoen hvor glade Christina og Anders er for hinanden, og den glæde og lykke er netop hvorfor Grand Jour laver bryllupsvideoer.

 

Grand Jour producerede en video på 15 minutter samt en video med talernes fulde længde.

Vi vil klart anbefale alle at få lavet video af deres store magiske dag. Der sker så meget på dagen og man bliver fyldt med en masse indtryk, og derfor var det bare en fantastisk oplevelse at sidde efterfølgende og se videoen der både er super flot lavet men også indeholder en masse momenter fra dagen, som man ikke på dagen var opmærksom på. Det er momenter vi ville være kede af at være gået glip af. Vi elsker vores bryllups video og hver gang vi ser den, ryger vi direkte tilbage til dagens magiske stemning og følelser – og det er bare fantastisk.” – Anders

h5-parallax-img-3

Kontakt os