Bryllupsvideoen i Vejle til at dokumentere jeres kærlighed

Hvorfor skal man kun fejre sin bryllupsdag den ene gang om året? Hos Grand Jour syntes vi, at jeres kærlighed skal fejres hver dag i året. Derfor sørger vi for, at jeres bryllupsvideo er så god, at I har lyst til at gense den hver dag.

På jeres bryllupsdag har I travlt med at være forelsket, og det er ikke sikkert, at I har opmærksomhed til andet end hinanden. Derfor kan I med en bryllupsvideo i Vejle gense hele dagen igen, og igen.

For hver gang I genser videoen, vil I med sikkerhed genfinde kærligheden fra den store dag, og det er målet med vores bryllupsvideo til jer.

Jeres autentiske kærlighedsdag

Findes der en bedre måde at fejre jeres kærlighedsdag, end at slappe af sammen, og eventuelt spise toppen af jeres bryllupskage sammen, mens I genser videoen fra jeres bryllupsdag.

I jeres bryllupsvideo får I lov til at se hele familien igen, og I får mulighed for at se hvordan de reagerede i løbet af vielsesceremonien, da I sagde ‘ja’ til hinanden.

En bryllupsvideo er en unik måde at gense og genopleve sin bryllupsdag, samtidig med at bryllupsvideoen er unik for jeres bryllup.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os