Bryllupsvideo i Randers? Fang jeres kærlighed på video – til evig tid

På jeres store dag er der mange hjerter, der banker ekstra hurtigt. Fra I står hver for sig og gør jer klar, til I står foran hinanden og erklærer jeres kærlighed, til de fede dancemoves I laver til festen. Det er en dag, I for evigt vil huske som magisk, romantisk og helt fantastisk.

Og hvad nu, hvis I kunne forevige jeres kærlighed på video? Med en bryllupsvideo i Randers kan I genopleve jeres kærlighedsfest gang på gang.

Vores hold gør det nemt for jer: Læn jer tilbage, og nyd dagen

Når det endelig er den store dag, er jeres hoved helt sikkert fyldt med alverdens tanker. Fra “åh nej, hvad har vi glemt?” til “det skal vi også fikse.” På jeres bryllupsdag er jeres bryllupsvideo i Randers derfor også det sidste, I skal bekymre jer om.

Vores hold kommer klar, parat og beredt, så han eller hun kan lave den video, I har drømt om. Før den store dag holder vi et møde, hvor I kan fortælle os om jeres tanker og idéer til videoen. Efter mødet laver vores hold et moodboard, som gør, at vi kan fange jeres bryllupsdag i en autentisk, rørende bryllupsvideo i Randers, som er lige jer.

Når det er tid til at filme dagens første forberedelser, skal I bare koncentrere jer om jeres dag. Måske bemærker I ikke engang, at vi er gået i gang med at filme – vi sørger for at være diskrete, så I kan være tilstede til den fest, I selv er hovedpersoner til.

Vi giver dig en pris, der er til at forstå

Hos Grand Jour finder du tre pakker til tre forskellige priser på Bryllupsvideo i Randers. Hver pakke indeholder noget forskelligt, men fælles for alle videoer er, at I får mindst én videograf, der med største dedikation foreviger alle de uforglemmelige øjeblikke.

Vores mand i marken sørger for at filme alle taler og timevis af video, som bliver klippet og redigeret til perfektion. Resultatet er en takkevideo og en bryllupsvideo, som I for evigt kan nyde.

Skal vi forevige jeres kærlighed? Kontakt Grand Jour

Skal vi holde et møde og finde ud af, hvordan vi giver jer et minde for livet i form af en bryllupsvideo i Randers? Så rul ned på bunden af siden, og indtast jeres telefonnummer. Vi sørger for at ringe jer op, så snart vi kan.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os