Bryllupsvideo i Odense? Få jeres magiske dag på film

Kunne dig og din gom eller brud tænke jer at forevige jeres bryllupsdag? Én ting er, at I har taget et smukt valg om at takke ja til at forevige jeres kærlighed. En anden er, at I gerne vil kunne huske dagen, I valgte at gøre det – for evigt.

Med en bryllupsvideo i Odense foreviger vi jeres dag, så I kan genopleve alle de skønne øjeblikke mange år frem – eller gense dem igen og igen.

Ingen stress og jag: Vi sørger for alt på dagen

På jeres bryllupsdag har I hverken tid til at stille kameraer frem, bekymre jer om videoer eller noget helt tredje. Derfor sørger vi for, at alt er klar og parat til og på jeres dag. Før jeres store dag nærmer sig, tager vi et møde om jeres bryllupsvideo i Odense. Her snakker vi om, hvilke forventninger og idéer I har til videoen.

Efter mødet sørger vi for at lave en plan for dagen. Vi laver et moodboard, som sørger for, at vi holder os til det visuelle og romantiske udtryk, I drømmer om. Når dagen står for døren, er vi klar og parat til at fange magien på video – og I skal intet andet gøre end at nyde løs.

Her er fair priser på bryllupsvideoer i Odense

Så snart I hører ordet bryllup, tænker I sikkert: “Det lyder dyrt”. Men sådan er det ikke hos Grand Jour, for her finder du vores priser – simple og til at forstå. Vi har ingen skjulte gebyrer, og prisen, I ser, er det, I skal betale.

Under hver prispakke kan du desuden se, hvad du får i hver pakke. Uanset dit valg får du mindst én videograf øremærket til din video, timevis af optagelser, en takkevideo til dine gæster samt video af hver eneste tale.

Kontakt os – så arrangerer vi et møde om din bryllupsvideo i Odense

Drømmer I om at forevige jeres bryllupsdag? Hos Grand Jour står vi klar til at gøre jeres drømme til virkelighed. Rul ned på bunden af siden her, og indtast jeres telefonnummer. Så sørger vi for at ringe jer op.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os