En bryllupsvideo i Kolding fanger jeres minder på film

Den store dag er her endelig. Gæsterne står klar, I er klar, lokalet er pyntet op, og maden er undervejs. Det er en dag i kærlighedens tegn, hvor humøret står højt, og bekymringerne er væk. Det er en dag, hvor jeres kærlighed fejres.

På en så fantastisk dag som en bryllupsdag løber tiden fra jer. Så forestil jer nu, hvis I havde muligheden for at genopleve jeres dag – selv efter den er ovre? Lad os filme din bryllupsvideo i Kolding, så I har jeres dag på video for evigt.

Vores dygtige hold tager hånd om jeres video

Den store dag er vild, rørende, og fyldt med taler, kærlighed og hygge – og det skal I have fuld fokus på. Det er ikke på jeres bryllupsdag, at I skal tage stilling til vinkler eller godt filmlys.

Derfor sørger vores hold også for at have alt klar, så I bare kan læne jer tilbage og nyde det hele – og få en bryllupsvideo i Kolding med i pakken.

Hos Grand Jour har vi en enkel men effektiv fremgangsmåde, når vi skal filme jeres bryllupsvideo i Kolding.

De 4 trin, vi følger, når vi laver jeres bryllupsvideo i Kolding:

  1. Vi har sammen med jer et møde, hvor vi taler idéer og tanker for jeres bryllupsvideo i Kolding.
  2. Efter mødet laver vi et moodboard og en plan for dagen, så vores videograf er helt forberedt, når det er jeres bryllupsdag.
  3. På den store dag står vi klar til at filme, så I kan få den bryllupsvideo i Kolding, I har forestillet jer. I bemærker nok slet ikke, at vi er til stede.
  4. Efter bryllupsdagen klipper og redigerer vi jeres video, før I får den leveret digitalt.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os