Bryllupsvideo i København: Forevig den største dag i jeres liv

Grand Jour opstod i sommeren 2020, efter lang tids overvejelse og undersøgelser.
Som en del af Rahbek Media, henvender Grand Jour sig til kommende brudepar, der er i gang med at planlægge deres bryllup. Vi ved, at der er mange brudepar, der ønsker at forevige deres lykkelige dag, uden at gå på kompromis med kvaliteten af videoen, og det kan vi hjælpe med.

Grand Jour blev til, for at holde kærligheden i live efter bryllupsfesten er slut. Hos Grand Jour vil vi gerne være med, til at gøre jeres dag til noget særligt, på alle årets dage.

Med Grand Jour er I sikre på at få alle øjeblikke med – store som små

Hos Grand Jour ved vi, hvor stor en mundfuld det kan være både at planlægge og afholde et bryllup. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for jer.

Vi har styr på alt, når det kommer til jeres bryllupsvideo i København. Sammen med dig og din kommende ægtefælle arrangerer vi et møde, som vi holder i god tid før brylluppet. Her vil vores videograf høre, hvilke ønsker I har til jeres video, så I kan få den bryllupsvideo, I drømmer om.

Efter mødet sørger vores hold for at have alt klar, så I intet skal bekymre jer om på jeres store dag. På den store dag har vi forberedt alt, ligesom vi får optaget alt – og det kan meget vel være, at du slet ikke bemærker os til din kærlighedsfest.

En bryllupsvideo i København behøver ikke at sprænge budgettet

Et bryllup er en dyr post i budgettet, og for mange er det noget, man sparer op til længe. Derfor er det også vigtigt, at I har et budget, der holder – og det vil vi gerne hjælpe med. Hos os er der ingen skjulte gebyrer eller tillægspriser. I stedet har vi transparente priser, der er til at forstå.

Se vores priser lige her, hvor I kan se under hver enkelte pakke, hvad der er inkluderet. Er I i tvivl om, hvilken pakke der er bedst til jeres behov? Så er I altid velkommen til at kontakte os.

Få lavet en professionel bryllupsvideo i København – kontakt os her

Er I klar til at gøre jer en investering, I vil takke jer selv for resten af livet? Så rul ned på siden, og indtast jeres telefonnummer.

Så sørger vi for at ringe jer op, så vi sammen kan planlægge at optage jeres bryllupsvideo i København.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os