Bryllupsvideo i Horsens til det smukke brudepar

Datoen nærmer sig, og I kan snart kigge på hinanden som nygifte, men måske I har glemt noget? Måske har I ikke tænkt over, at I faktisk gerne vil opleve den ene dag mere end bare lige præcis den ene dag.

For når festen er i gang, og humøret er højt, så flyver tiden, og dagen er forbi hurtigere end I måske ønsker. Heldigvis kan I forlænge den gode dag med en bryllupsvideo i Horsens, som Grand Jour laver lige efter jeres ønsker.

Grand Jour ved hvor vigtig en bryllupsdag er, og hvor speciel den er for hvert enkelt brudepar. Vi vil gerne være med til at forevige dagen for jer, så I altid kan se tilbage på den smukke dag.

Gense de rørende øjeblikke

Hvert et øjeblik fra jeres bryllup er gennemtænkt og smukt udført. I har dekoreret det hele ned til de mindste detaljer, og alt er gennemtænkt for at skabe de smukkeste billeder, som bare bliver ekstra smukke, når vi dokumenterer dem i jeres bryllupsvideo.

Alle blomsterne får nyt liv i jeres bryllupsvideo i Horsens, og selfieboden skaber mange gode billeder, som I kan sidde og smile af, hver gang I genser jeres bryllupsvideo.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os