Lad minderne vare evigt med en bryllupsvideo i Gentofte

Er du en af de heldige, der inden længe skal give et stort, rungende ja til dit livs udkårne? I så fald kan du garanteret skrive under på, at der er mange ting på to do listen, inden den store dag.

Men når dagen så endelig kommer, så skal den bare nydes fuldt ud – for den kommer aldrig igen. Og den nydes altså bedst, hvis du ikke selv skal stå for noget og bekymre dig for, om talerne, sangene, brudevalsen og alt det andet, der gør dagen unik, nu bliver optaget på video.

Og det er her, vi kommer ind i billedet.

Hos Grand Jour står vi klar til at optage jeres bryllupsvideo i Gentofte, men også i alle andre danske byer. Med os bag kameraet er I garanteret en smuk og lækker video, som I har lyst til at se igen og igen.

Bryllupsvideo i Gentofte? Vi er klar til at være jeres videograf

Når du får os til at stå for at få jeres bryllupsvideo i Gentofte i hus, kan du slippe enhver bekymring. I stedet kan du udelukkende fokusere på bare at nyde den uforglemmelige dag med din udkårne og alle jeres venner og familie.

Vi sørger som jeres videograf for at få alt fra den store dag optaget. Og alt foregår naturligvis ud fra den aftale, vi har lavet inden brylluppet.

Efterfølgende redigerer vi videoen og sender den til jer – og så kan I genopleve jeres magiske dag, når som helst I har lyst.

Hvilke af vores 3 forskellige prispakker passer jer?

Et budget til et bryllup skal rumme mange forskellige ting. Hos Grand Jour synes vi, det skal være nemt for jer at få en pris for en bryllupsvideo i Gentofte, som passer helt nøjagtigt til jeres store dag.

Vi har lavet en oversigt, der viser de tre forskellige priser, vi tilbyder. Det giver jer mulighed for at få lavet en fantastisk bryllupsvideo i Gentofte, som er tilpasset budgettet til lige præcis jeres bryllup.

Kontakt Grand Jour i dag og få alt fra den store dag med

Drømmer du om at få foreviget jeres store dag på video, så I kan gense talerne og opleve den magiske stemning igen og igen? Så står vi klar til at hjælpe jer.

Skal vi tage en snak om jeres muligheder? Rul ned på siden her og skriv dit nummer – så ringer vi dig op hurtigst muligt. Så får vi en snak om, hvordan vi kan opfylde de drømme, I har til jeres bryllupsvideo i Gentofte.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os