Få et ekstraordinært minde: Bryllupsvideo på Frederiksberg

Nærmer jeres bryllupsdag sig med hastige skridt? Jeres bryllupsdag er en af de største (hvis ikke den største) dage i jeres liv. I har forberedt jer, så kjolen og jakkesættet ligger parat, maden er på køl, og stolene er stillet frem. I glæder jer, og I ser frem til en dag, hvor der bliver skabt minder for livet.

Og tænk, hvis I kunne forevige jeres kærlighed på mere end bare én måde? Det er desværre ikke alle minder, der overlever tidens tand. Med en bryllupsvideo på Frederiksberg får I et autentisk minde, I kan se igen og igen.

Vores hold skildrer den største dag i jeres liv, så den kan genopleves

Man siger, at et billede siger mere end tusind ord. Men hvor meget mere siger en video så? Selvom fotos kan fange meget, så kan videoer fange dét mere. Video vækker minder og følelser I jer selv mange år efter jeres bryllupsdag.

Inden jeres bryllupsdag arrangerer vi i fællesskab et møde, hvor I kan fortælle lidt mere om jeres ønsker til jeres bryllupsvideo på Frederiksberg. Efter mødet sørger vi for at lave et moodboard, så vi kan få den helt rigtige stemning i jeres bryllupsvideo på Frederiksberg.

Vælger du at få os fra Grand Jour til at optage jeres bryllupsdag på Frederiksberg, afsætter vi mindst én af vores dygtige videografer til jer hele dagen. Han eller hun står klar til at filme i timevis, hvor alle taler bliver filmet fra start til slut. Efter bryllupsdagen sørger vi for at redigere og klippe – I skal altså kun vente på det færdige resultat.

Her får du priser på bryllupsvideoer på Frederiksberg, du kan stole på

Hos Grand Jour ved vi, at et bryllup på Frederiksberg hurtigt kan blive en dyr affære, som I måske har brugt længe på at spare op til. Derfor vil vi også gerne hjælpe jer med at overholde budgettet – og derfor er der intet, der hedder skjulte gebyrer eller tillægspriser hos os.

Vores priser kan I se lige her, hvor I desuden kan se, hvad hver enkelt pakke indeholder. Har I spørgsmål til pakkerne, er I velkomne til at kontakte os.

Kontakt Grand Jour og få et minde for livet

Skal vi tage en snak om, hvordan vi foreviger jeres bryllupsdag?

Så rul ned på bunden af siden, og indtast jeres telefonnummer. Vi ringer jer op hurtigst muligt, så vi kan tage en snak om en kommende bryllupsvideo på Frederiksberg.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os