Bryllupsvideo i Aarhus: Drys lidt ekstra magi på jeres bryllupsdag

Står jeres bryllupsdag for døren – og er I helt klar? Den store dag er en dag, I sjældent glemmer. Dig og din kommende ægtefælle har forberedt alt til den sidste detalje, så I kan nyde en dag fyldt med søde gæster, festligheder og kærlighed.

Den store dag er fantastisk. Men den går hurtigt, og før man ved af det, er dagen forbi. Så hvorfor ikke få foreviget jeres bryllupsdag gennem en video, I kan se igen og igen?

Med en bryllupsvideo i Aarhus får I mulighed for at fange alle de øjeblikke, der gør jeres dag til jeres. Lige fra brudevals til de nervøse minutter op til brylluppet. På den måde får I et levende minde med alle de øjeblikke og den stemning, der gjorde dagen speciel.

Vi sørger for at få det hele med: Fra taler til de helt små detaljer

Når det endelig er blevet tid til jeres store dag, synes vi ikke, I skal bruge tid på alt det praktiske. I skal have lov til at være i og nyde nuet – og det kan I roligt gøre, når vi fører kameraet. Vi gør det så nemt som muligt for jer, og derfor har vores hold også sørget for, at alt er pakket, klar og parat på dagen. I opdager måske slet ikke, at vi er til stede ved jeres bryllup.

Før jeres bryllupsdag holder vi et møde, hvor vi hører mere om jeres ønsker og tanker omkring jeres bryllupsvideo i Aarhus. På dagen skal I blot koncentrere jer om at nyde hinandens og gæsternes selskab – og have en magisk fest.

Ingen ekstra gebyrer på jeres bryllupsvideo i Aarhus

Hos Grand Jour kan vi godt lide at holde tingene enkle – med undtagelse af jeres video, naturligvis. Derfor har vi også sørget for at opstille vores priser, så de er til at forstå: Nemlig med de forskellige ydelser under hver pakke.

I kan tage et kig på vores priser her, og se, hvad der passer bedst til jeres behov og budget.

Få mulighed for at genopleve jeres bryllupsdag – kontakt Grand Jour i dag

Kunne I tænke jer at forevige jeres bryllupsdag i form af en bryllupsvideo i Aarhus?

Så kontakt os ved at indtaste en af jeres telefonnumre nederst på siden til højre. Vi ringer jer op, så vi i fællesskab kan lægge en slagplan for jeres skønne bryllupsvideo i Aarhus.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os