En bryllupsvideo i Aalborg, der vil vække fantastiske minder – igen og igen

Er kirkeklokkerne så småt begyndt at ringe? Når den store dag nærmer sig, hvor du og dit livs store kærlighed skal sige ja til hinanden, er der tusind ting, der skal være styr på. Middag, tøjet, pynt… Ja, listen med alt det, der skal være styr på er lang.

Men har I bestilt en fotograf eller videograf, der står klar på dagen?

Hvis ikke, så bare slå koldt vand i blodet. Vi er her for at hjælpe jer med at forevige jeres bryllupsdag med en bryllupsvideo i Aalborg eller hvor end i landet, I skal giftes.

Derfor skal I have Grand Jour med på bryllupsdagen

En bryllupsdag hører til blandt de allerstørste dage. Her bliver der skabt minder og øjeblikke, der vil blive set tilbage på med glæde resten af livet.

Og når det nu er så stor en dag, vil det så ikke være fantastisk at have alt derfra på video, så du, din ægtefælle og resten af familien kan gense og dermed opleve dagen igen og igen? Det er muligt med en bryllupsvideo i Aalborg og omegn. Med en professionel videograf slipper I for rystede hjemmevideoer – i stedet får i en lækker, redigeret film, der nok skal få jer til at fælde en tåre eller to.

Når vi laver jeres bryllupsvideo i eksempelvis Aalborg sørger vi for at få optaget taler, brudevals og alle de andre store øjeblikke fra dagen på en fantastisk bryllupsvideo, så I kan genopleve jeres store dag præcis, når I har lyst.

Det skal være nemt at få jeres bryllupsvideo i Aalborg i kassen - derfor er vores proces simpel

Der er mange ting, der kræver tid og kræfter at få styr på inden et bryllup. Men hvordan jeres bryllupsvideo i Aalborg kommer i kassen er ikke en af dem.

Vores proces i 3 simple trin:

  1. Vi har et møde, hvor vi i fællesskab finder frem til den rette løsning til jer – efterfølgende sender vi den samlede plan til jer
  2. På selve dagen optager vi alt, og det hele foregår imens, at vi er så godt som usynlige
  3. Til sidst redigerer vi videoen og sender det færdige resultat til jer

Har du spørgsmål til os? Vi står klar til en snak

Skal vi tage en snak og se, om vi skal være dem, der får æren af at forevige jeres store dag?

På vores side her, kan du læse nærmere om vores priser og samtidig se, hvordan du kontakter os.

Hvad siger vores kunder?

h5-parallax-img-3.jpg

Kontakt os