Her får du en bryllupsvideopris, der er til at forstå

Med en bryllupsvideo får I mulighed for at fange alle de store og små øjeblikke fra jeres bryllupsdag, så dagen kan genopleves i mange år. Det er en forevigelse af jeres kærlighed, der er komplet uundværlig. For som man siger: Ét billede siger mere end 1000 ord – og så må en video jo sprænge skalaen fuldstændigt.

Hos Grand Jour har vi simple, gennemskuelige og fair bryllupsvideopriser, der er til at forstå. I skal altså ikke give kassen for en velproduceret, autentisk og smuk bryllupsvideo.

Vores koncept er simpelt: Forskellige pakker, forskellige priser

Hos Grand Jour tilbyder vi forskellige prispakker, der alle står til hver deres bryllupsvideopris. I alle pakker får I mindst én videograf for jer selv på jeres bryllupsdag. Den største forskel på vores bryllupsvideopriser er, at længden af jeres videoer varierer.

I hver pakke får I en takkevideo og selve bryllupsvideoen – og så sørger vi også for at filme alle de fine taler, der bliver holdt. Efter dagen klipper og redigerer vi jeres videoer, så I får et slutprodukt, der er præcis, som I har drømt om.

Ingen skjulte gebyrer: Vi forstår godt, I vil overholde jeres budget

Et bryllup er ikke en billig begivenhed, og derfor kan vi godt forstå, at I gerne vil overholde jeres budget. Vælger I os fra Grand Jour, får I jeres video til den bryllupsvideopris, I har valgt. Her er der ingen skjulte gebyrer eller ekstrabeløb, I skal betale.

I får, hvad I har betalt for – intet mindre, intet mere. Dét, synes vi nemlig, er mest fair.

Tag et kig på vores forskellige bryllupsvideopriser her.

Fundet en bryllupsvideopris, der passer til budgettet? Kontakt Grand Jour

Har I fundet en pakke, der passer til jeres behov og budget? Så er det bare med at skrive jeres telefonnummer i vores kontaktformular – så sørger vi for at ringe til jer hurtigst muligt.

h5-parallax-img-3

Kontakt os