7. Styling

Der er ingen tvivl om, at enhver brud er smuk. På bryllupsdagen vil næsten alle blikke søge bruden og hendes strålende smil, som hun med garanti vil bære hele dagen.

Nogle vælger selv at stå for hår og makeup, andre får en veninde til at hjælpe og nogle henter hjælp udefra. Vi anbefaler, at du gør det, som du føler vil give det bedste resultat og vælger noget, som ikke tilfører unødvendig stress, så føler du dig ikke helt sikker i at gør det selv, så lad være. Vi har her samlet lidt tips til, hvis du vil benytte dig af en stylist og andre gode råd til styling og forberedelse til den store dag. 

Hvis du vælger en stylist, handler det om at finde en stylist, som du har det godt med. Stylisten vil uden tvivl blive en del af din morgenrutine på dagen, og I vil tilbringe en del tid sammen. Derfor er det vigtigt, at kemien mellem jer er rigtig god, så I heller ikke ender med at snakke forbi hinanden i forhold til dine ønsker.

Sådan forbereder din dag

Inden du lander i erfarne hænder hos din stylist, er der en række ting, du selv kan forberede inden den store dag, for at gøre det nemmere for jer begge to. Samtidig sikrer det, at du er så forberedt som muligt til din styling på dagen. 

Prøv. Prøv igen. Og prøv igen. Det er vigtigt, at I finder et look, som du kan være lykkelig for, og som din stylist kan se dig stråle i hele dagen. Det kan godt være, at det på lang sigt er en prøvelse i sig selv med så mange prøver. Men det handler om at finde et look, som passer lige præcis til dig, så du udstråler bare en grad mere selvtillid end normalt.

Med flere prøver vil din stylist også være godt forberedt til selve dagen, fordi i fællesskab har I fundet ud af, hvad der ikke er så godt, og hvad der virkelig fungerer for dig. Du bør også bruge prøvesessionerne til at drøfte de ting, du føler dig usikker på. Det kan din stylist hjælpe dig med at finde en løsning på, så du ikke skal bekymre dig om de små detaljer, når først du har fået kjolen på.

Det hjælper både dig og din stylist, at I er mødtes mere end en gang før den store dag, så I begge har en specifik plan, og et look at arbejde mod. Derfor er det også vigtigt, at du ikke er bange for at sige din ærlige mening, med alt det I prøver.

Din stylist er der for at sørge for, at du ser og føler dig som den smukkeste brud. Det er bedre, at du siger din mening til en af prøverne, end på selve dagen, hvor I pludselig skal finde et nyt look. Hvis du ikke er tilfreds med din styling, vil det kunne ses resten af dagen, og du vil slet ikke kunne nyde din bryllupsdag, som det er meningen du skal. Derfor skal du sørge for at sige din mening, så du får det som du vil have det.

Vil du selv stå for din styling eller have hjælp af en veninde, er det ligeledes vigtigt, at du eller I øver jer af flere omgange, så I er sikre på, at I ved, hvad der skal ske på bryllupsdagen og så I har fundet de helt rette produkter. Hvis du leder efter inspiration på nettet, skal du huske at kigge efter billeder af personer, der har din egen hudtone, ansigtsstruktur og hårstil. Det er meget fint at have fundet et referencebillede på fx Instagram, det gør det nemmere for både dig, stylisten eller en veninde.

Pas på din hud

Inden dit bryllup er det værd at overveje, om du er tilfreds med din hud og hudplejerutine. Hvis du føler, at den kunne forbedres, er det vigtigt at gå i gang med at lave en ny hudplejerutine i god tid før brylluppet. En sådan ny rutine bør du starte minimum en måned før brylluppet. Din hud skal have tid til at reagere – og i værst fald, modreagere – til den nye rutine. Ligeledes anbefaler vi, at ansigtsbehandlinger, i forbindelse med spaophold op til brylluppet, afholdes i hvert fald en uge inden brylluppet. Den slags behandlinger er dejlig afslappende, men kan også være ret voldsomme overfor huden. Dine rutiner skal være med til at sikre dig en flot hud, som gør at du vil stråle helt naturligt. Det kan herudover være en fordel at overveje, om der er nogle madvarer som påvirker din hud meget. Det er for mange varer med højt indhold af sukker eller salt samt alkohol. Det kan derfor være en fordel at holde sig fra disse et par dage op til brylluppet for at undgå eventuelle X.

Det er forskelligt fra stylist til stylist, om de vil arbejde med hår, der lige er blevet vasket, eller hår der blev vasket dagen inden. Nogle stylister mener, at hår vasket dagen før er bedst at arbejde med, og nemmere at style. Det er noget, som du skal huske at aftale med din stylist, for det er meget muligt, du vil have brug for et dejligt afslappende bad til at starte din dag med. Hvis alt kommer til kort, så vil din stylist med sikkerhed have en række tricks, der kan trækkes på.

Du har sikkert undersøgt din stylist, før du valgte vedkommende, og derfor ved du også, hvad vedkommende er i stand til. Din stylist har med garanti lavet bryllupslooks for mange andre brude, og vedkommende ved derfor lidt af hvert, om hvad der virker, og hvad der ikke virker. Stol på din stylist, men vær heller ikke bange for at sige din mening. Forvent ikke det umulige, men forvent, at din stylist vil gøre sit absolut bedste for, at du føler og ser billedskøn ud på din bryllupsdag.

Spørgsmål? så endelig kontakt os!