10. Tjenester

Nogle par vælger at give deres gæster en ekstra tak for at have været med til at fejre jeres specielle dag. Dette består tit af mindre gaver, som bliver givet til brylluppet. Her er der god mulighed for at vælge noget mere personligt. Dette kan være noget der beskriver jer som par, noget der minder gæsterne om festen, noget der kan bruges til festen eller noget der er individuelt for hver af gæsterne. Gaven er med til at vise jeres værdsættelse og taknemmelighed overfor venner og familie. Vi har her samlet lidt inspiration til, hvad disse gaver kunne være, men det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad det kan være. Vi giver her eksempler på ting, som kan købes på nettet, men det vil blot gøre gaverne endnu mere personlige, hvis de er hjemmelavede. Dette kræver selvfølgelig, at man har tiden til det, og alt ved bryllupsplanlægningen handler om prioritering, så husk at prioriter, hvor meget tid og hvor mange penge I vil bruge på det, hvis I vælger at give disse små gaver som en tak.

 

 

Personlige M&Ms

Hvis vejret tillader det, er chokolade altid et hit som gaver, og det gælder alle aldre af gæster. Med personlige M&Ms kan I helt selv vælge, hvordan jeres små chokolader skal se ud. Om det skal være et billede af jer, eller om det bare skal være datoen. I får også lov til selv at vælge farver og designet derpå. Priserne starter ved DKKR 25 og stiger, alt efter hvor mange og hvilken indpakning I ønsker.

ModParty personlige håndsprit

Med disse små personlige håndsprit vil dine gæster altid kunne holde sine hænder rene. Det er også en lille gave, som de rent faktisk vil bruge, selv efter brylluppet. I har op til 20 tegn at gøre med til en tekst derpå, i en font I selv vælger. Et sæt med 5 stk starter på DKKR 127.

Varm chokolade Test Tube

Hvis jeres bryllup holdes i vintermånederne, vil disse små beholdere være et hit til de kolde sjæle. De er klar til at lave varm chokolade, og du har muligheden for selv at designe mærkaterne dertil, så jeres personlige smag bliver afspejlet. De kan købes på Etsy til ca. DKKR 17 pr stk.

Mini Popcorn Box

Findes der noget bedre end popcorn som snacks? Når man har festet en hel dag, og har brug for noget let og salt, så er popcorn bare lækre. I kan lave en æske til hver gæst, som de selv kan fylde fra en lejet popcornmaskine, eller I kan fylde dem på forhånd med gourmetpopcorn. Æskerne kan købes på Etsy fra DKKR 6, og I har muligheden for selv at vælge designet på dem.

Personlige bryllupssolbriller

Skal I holde jeres bryllup i sommermånederne, og måske endda udenfor, så kan det godt være, at jeres gæster har behov for lidt ekstra, til at skygge for solen med. Disse solbriller kan fås i forskellige farver med forskellig tekst, alt efter hvilken rolle man har til brylluppet. De kan fås på Etsy til DKKR 34 pr stk.

Personlig underholdningsæske til børn

De fleste bryllupper har også børn på gæstelisten, og det kan være svært for børn at være til sådan en fest en hel dag. Med disse fine æsker har I mulighed for at lave dem personlige til hvert barn, med lige præcis den underholdning og/eller de snacks, som I tror barnet vil blive glad for i løbet af dagen. Forældrene vil uden tvivl også blive glad for dem omtanke for deres børn. Æskerne kan fås på Etsy til DKKR 16 pr stk.

Vintage DIY Luftpost

Disse små luftpostæsker er super fine, og her kan I selv bestemme, hvad der skal være i æskerne. Det er en rigtig fin gestus til alle jeres gæster, især hvis de er kommet langvejs fra, for at fejre jeres bryllup sammen med jer. I kan individualisere æskerne, eller fylde dem med det samme, det er helt op til jer. Æskerne kan fås på Etsy i pakker med 10 stk for DKKR 136.

Personlige bryllupslys

Med mærkater i selvvalgt design vil disse små lys i metalæsker være flotte at placere rundt på bordene samme med bordkort. Når jeres gæster tænder dem i dagene efter brylluppet, vil de også kunne tænke tilbage på den fest I havde sammen. Lysene fås på Etsy fra DKKR 14.

Hæklede hjerter

Et bryllup er som bekendt hjerternes fest, så hvorfor ikke forære hver jeres gæst et lille hjerte. De kan købes færdige, eller hvis I selv er kreative, kan I nøjes med at købe en hækleopskrift til dem, og selv lave dem. Hvis I selv laver dem, bliver jeres gæster endnu mere imponeret. På Etsy kan de købes færdiglavet til en pris pr stk på DKKR 20.

Spørgsmål? så endelig kontakt os!