2. Dekorationer

Dekorationer kan være med til at skabe en helt bestemt stemning til jeres bryllup. Det er derfor vigtigt at gøre sig overvejelser omkring, hvilke dekorationer I ønsker jer. Der er mange valg der skal tages. Dette gælder både borde, stole, blomster, lys og alt det andet. Nogle vælger at holde det meget simpelt, nogle mere ekstravagant og andre mere legende og sjovt. Det vigtigste er, at I føler mængde og udvalg afspejler jer. Det kan være udfordrende at afgøre, hvor meget der er nødvendigt for at skabe den ønskede stemning. Her kan I med fordel forhøre jer hos andre, som har holdt en lignende fest eller hos stedet, hvor festen holdes, hvis de har erfaring med at holde større fester. Det er herudover muligt at få hjælp af en bryllupsarrangør, hvis man ønsker dette.

Hvor finder man dekorationerne?

I forhold til dekorationerne, så kan der i dag købes rigtig meget på nettet, hvor de ligeledes er gode til at rådgive omkring og udvælge dekorationer indenfor jeres rammer. Det er naturligvis også stadig muligt at købe dekorationer i butikker, hvor det kan være nemmere at afgøre, hvad der er helt rigtigt. Der er et stort udvalg i dag, hvor det er muligt at finde noget for de fleste. 

 

Nogle vælger at være kreative og lave en del af dekorationerne selv. Dette tager meget tid, men gør det også meget personligt og der er penge at spare ved at finde og lave alternative dekorationer. Her kan man bruge naturen og finde blomster i det fri, eller træstubbe, hvorpå man kan sætte levende lys i brugte marmeladeglas. Det handler altså om at tænke lidt ud af boksen, hvis man ønsker en mere hjemmelavet løsning.

Temaer

Nogle par vælger at følge et tema og når vi siger tema, så er det ikke nødvendigvis temaer som hawaii eller 80’er fest, selvom det også kan blive nogle fantastisk sjove fester, men blot at der vælges nogle bestemte ord der er med til at skabe en rød tråd, når man skal vælge dekorationer, lokale, mad osv. Dette kan fx være elegant herregårdsstil, boheme festival eller nordisk natur. Herudover kan det være rart at vælge en farvepalette, som man arbejder ud fra, så man sikrer sig at farverne spiller godt sammen. Når først man har sat nogle ord på, hvad man forestiller sig stemningen skal være og har valgt farverne hertil, så er det som regel nemmere faktisk at tage alle de mange valg til et bryllup.

Personlige dekorationer

For nogle par er dekorationer og udsmykning meget afgørende, hvor det for andre handler det om lokationen og menneskerne omkring dem. Uanset om I holder et kæmpe bryllup, en rådhus ceremoni med efterfølgende fest i haven eller bliver gift i Las Vegas, så står vi klar til at forevige jeres dag. Den vil nemlig altid være magisk, fordi den er jeres. 

 

Der er mange måder hvorpå, I kan gøre jeres dekorationer mere personlige i forhold til gæsterne. En god idé her er at lave nogle bordkort, som er personlige for hver gæst. Dette kunne være en lille æske med noget de godt kan lide inden i, en pose med deres yndlingsslik, et billede af jer med gæsten eller måske nogle små quiz spørgsmål om parret der relaterer sig til gæsten. Dette er en god samtalestarter for gæsterne, som muligvis sidder sammen med nogen, som de ikke kender i forvejen.

Spørgsmål? så endelig kontakt os!